tekening

Foto's

Peuteropvang

Peuteropvang Rozemarijne start begin 2024 een peutergroep op de dinsdag en de donderdagochtenden bij vrije school Auryn en biedt opvang aan peuters van 2,5 tot 4 jaar. We zijn 40 schoolweken geopend van 8.30 tot 12.45 uur. Schoolvakanties en openbare feestdagen zijn we gesloten. 

Uurprijs:

De uurprijs voor 2024 is € 10,65. De maandprijs wordt berekend door het aantal opvang uren per jaar te delen door twaalf maanden. Er is een vast maandbedrag gedurende alle maanden van het jaar, ook wanneer de peuteropvang gesloten is. 

Het maandbedrag voor 2024 wordt met bovenstaande uurprijs € 301,75 en zal maandelijks rond de 27e van de voorafgaande maand via automatische incasso worden geīnd. 

Peuterspeelzalen vallen onder de wet Kinderopvangtoeslag. Ouders kunnen een tegemoetkoming in de kosten aanvragen bij de Belastingdienst (Informatie over belastingteruggave www.toeslagen.nl). Komt u hiervoor niet in aanmerking? Dan vergoedt de gemeente Zutphen deze kosten. Wij kunnen kijken of u recht heeft op deze subsidie voor de kinderopvang en vragen het dan ook voor u bij de Gemeente aan. Als u subsidie krijgt, kan uw peuter 2 dagdelen naar de opvang. U betaalt wel een ouderbijdrage.